torstai 13. maaliskuuta 2014

14.3.2014 Leikkaamaton lonkka on alkanut vaivaamaan

Täällä taas "pitkästä aikaa". En tiedä lukeeko tätä kukaan tai onko joku saanut tästä blogista vertaistukea, mutta kirjotan tänne nyt jatkoa kuitenkin. Jos ei muuta iloa tästä ole, niin ainakin palautui hyvin meille mieleen, että miten se leikkaus viimeksi menikään.

Joulun tienoolla jo vahvistui se, että Veeti tarvitsee myös toiseen lonkkaan proteesin. Sitä ei ole kuvattu viime kesän jälkeen, mutta tiedän kyllä että Veeti on ollut kipeä. Se on saanut nyt kerran kuussa Trocoxil-nimistä särkylääkettä, joka on pitkävaikutteinen eikä rasita maksaa(?) niin paljon kuin esimerkiksi Rimadyl.

Leikkausaika on varattuna huhtikuulle 14. päivä. Sitä ennen lonkat kuvataan ja otetaan verenkuva. Proteesin hinta on noussut 2500€ -> 2900€  Osat ovat kuulemma kallistuneet. Hinta hieman hirvittää, kun olen tässä hoitovapaalla kotona.

Jos tätä lukee joku, joka on ollut tai tai tulee olemaan samassa tilanteessa, niin olisi mukavaa jos vaikka kommenttia laittaisi. :)

Sen verrn eroa on edelliseen leikkaukseen, että asumme nykyään isommassa asunnossa, joten Veetin oleskelualueen rajaaminen ei ole enää niin hankalaa kuin viimeksi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti