keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

6 viikkoa leikkauksesta

Tulimme juuri kotiin kontrollikäynniltä. Lääkäri sanoi kun kävelimme sisään vastaanotolle, että lonkka näyttää kuntoutuneen erinoimaisesti liikkumisesta päätellen. Kuvat otettiin ja proteesileikkaus on onnistunut hyvin. Jalan liikerata on normaali, joten varsinaista fysioterapiaa Veeti ei tarvitse. Liikuntaa alamme nyt lisäämään niin, että ensimmäinen viikko noin 10 minuuttia kerrallaan reipasta kävelyä ja kolmesti päivässä. Lääkäri suositteli myös kahluuttamista ja uimista. Lääkärin mukaan periaatteessa Veetiä voisi pitää jo myös irti ja käyttää pidemmälläkin, mutta suositteli kuitenkin asteittaista liikunnan lisäämistä. 

Vasen lonkkahan on myös heikko, joten jäämme seuraamaan tilanteen kehittymistä sen osalta. Saimme pitkävaikutteisen särkylääkkeen nimeltään Trocoxil, jotta pääsemme kohottamaan Veetin kuntoa. Jos hyvin käy, oikean lonkan proteesi helpottaa myös vasemman lonkan tilannetta. Päivittelen tilannetta kesän päälle.

Odottelemme Veetin virkoamista rauhoituksesta ja iltapäivällä lähdemmekin sitten ekalle uintireissulle!:)

Olipa mulla niin onnellinen koira tänään kun käytiin uimassa. Kahluutin Veetiä ja välillä se vain seisoi vedessä ja haisteli ilmaa silmät kiinni. Mahtavaa nähdä koiran silmistä onnenpalo niinkin pienestä asiasta kuin uiminen. Olen 100% tyytyväinen leikkauspäätökseen ja siihen että kaikesta puntaroinnista huolimatta päädyin tähän ratkaisuun. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti