lauantai 1. kesäkuuta 2013

PÄIVÄ 18

Päästäkee poooiss!

Kaverin kanssa on kivempaa


Kuumat ilimat jatkuvat. Koirat ovat käyneet tänäänkin viilentävässä "suihkussa". Veeti pääsi aamulla yllättämään mieheni, joka käytti koirat aamupissalla..Veeti oli innostuksissaan nykäissyt remmin miehekkeen kädestä, ja kävi pomppimassa noin kymmenen metrin mutkan viereisessä ojassa.. Mies tuli sisälle säikähtäneen näköisenä ja Veeti vaikutti oikein tyytyväiselle pikku spurttiinsa.

Särkylääkkeen määrää olen vähentänyt alkuperäisestä 1 1/2-tabusta vähentänyt yhteen kokonaiseen per päivä. Hain tänään vielä lisää tabuja varalta. Alan vähentämään määrän 1/2 tablettiin päivässä. Eli ns. vartti pala aamulla ja toinen mokoma illalla. Hurjaa, kun ajattelee kuinka proteesi on jo nyt vähentänyt särkylääkkeen määrää kun vertaa aikaan ennen leikkausta. 

Olemme viime aikoina jättäneet koirat muutamiksi tunneiksi kerrallaan keskenään kotiin. Mitään ongelmia ei ole ollut. Pientä tekemisen puutetta on ollut ilmassa. Eilen olivat saaneet kaivettua kaapista koirille ostetut luut ja muutamia uusia leluja, jotka ne oli ruuskannu ja levittäny pitkin lattioita :-D Oikein tyytyväisinä vätkyttelivät uusia leluja lattialla kun tultiin kotiin.


Monsteri nautiskellee päivittäisestä "remmiulkoilusta" 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti