perjantai 31. toukokuuta 2013

PÄIVÄ 17


Meille ei kuulu tällä hetkellä mitään ihmeitä. Kuumia ilmoja on pidellyt, ja yritän pitää huushollin mahdollisimman vilpoisena. Veeti on päässyt nyt vain viileään suihkuun, ja karvakaveri sitten läheiseen järveen uimaan. Tuulettimet laulaa päivin ja öin. Olemmekin miettineet ilmaistointipömpelin ostoa, jotta koirillakin olisi mukavampaa olla näillä helteillä. 

Tänä aamuna Veeti nosti miehekkäästi leikattua jalkaansa heinään..Jalan nostaminen ennen leikkausta oli aika huteraa ja vähäistä. Mielenkiintoista nähdä muuttuuko merkkailutapa kun kinttu on kokonaan parantunut.
Vauhtia&menoa riittäisi vaikka muille jakaa, ja ulkoillessa joutuu hillitsemään Veetin menoa. Päivisin otan Veetin muualle huusholliin (huoneisiin, jotka ovat vuorattuina matoilla). Mukavan rauhallisena on meno pysynyt sisällä, vaikka ennen leikkausta koirat saattoivat juosta rallia ja mäikätä sisälläkin. Luita on kiva jauhaa kahdestaan.. :)

Alla kuvia tämän päivän pissailureissuista tuohon takapihalle. Kuten kuvista ehkä näkyyki, leikattu jalaka on hyvin jo käytössä. :) Josta tulikin mieleeni vielä, että Veeti köllöttelee nykyään myös "leikatulla jalalla", kyljellään. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti