sunnuntai 26. toukokuuta 2013

PÄIVÄ 11

Aamuasioinnit sujuivat ilman tukiliinaa ja Veeti astuu jalalle jo ihan kunnolla. Vauhtia meinaa olla vaan välistä vähän liikaa, siispä käymme pissareissut pihalla ihan lyhyellä remmillä.

Kävimme tikkienpoistossa. Ilmeisesti hoitaja oli vielä opiskelija. Vaikutti hieman epävarmalle ja kyseli meiltä, että missäköhän asennossa hänen kannattaisi tikit poistaa ja miten koira aseteltaisiin. Siinä sitten hiki päässä pitelimme koiraa kun tämä opiskelija väkersi tikkejä irti..Haava oli täysin parantunut ja tikit lähtivät hyvin irti.

Kyselin liikunnan lisäämisestä, mutta eihän hän osannut kysymyksiin vastata. Siinä se hoitsu sitten juoksi sen toimepidenhuoneen ja leikanneen lääkärin väliä kyselemässä. Sen verran sain kuitenkin irti, että vielä kesäkuun lopulle pitäytyisimme takapiha pissatuksilla eikä ulkoilunmäärää lisättäisi ollenkaan. Pitänee sitten taas soitella sinne parin viikon päästä ja kysellä tarkemmin liikutusohjeita jatkoa varten.

Päivittelen lisää kun tulee jotain kerrottavaa. Tällä hetkellä tilanne on niin hyvä kun voi olla ja nyt vaan yritetään saada Veetin aika kulumaan sisätiloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti