maanantai 20. toukokuuta 2013

PÄIVÄ 4


Viime yö meni jo rauhallisissa merkeissä, saimme koiran kanssa nukuttua 7h suhteellisen rauhallisesti. Aamulla Veeti oli heti konkoilemassa ylös ja ulos kun nousimme. Menoa sai hillitä, jotta liikkuminen olisi maltillista. Edelleen tuen sitä mahan alta kahtia leikatulla lakanalla.

Eilen sain sen syömään vähän ja tänään aamulla sille kelpasi satsi maustamatonta jogurttia. Haava-alue näyttää siistille. Pientä punotusta oli havaittavissa yhdessä kohtaa eilen, joten varalta soitin hoitavalle lääkärille ja sovimme että katsomme huomiseen miltä haavaa näyttää. Kokeilemme Onsinorin sijaan Rimadyyliä kivun hoitoon. Maasta noustessa koira vaikutti eilen kipuiselle ja myös makoilupaikan hakemisesta voi päätellä sen sattuvan.

Iltaa kohden haava mielestäni rauhoittuu eikä punota enää siitä yhdestä kohtaa, noin sentin alueelta. Laitoni haavasuojapuvun pesuun, ja siksi aikaa kaulurin kaulaan. Kauluri ei ollutkaan mikään mukava juttu. Onneksi puku kuivuu tuolla ulkona auringossa nopeasti niin saamme illan päälle vaihtaa sen takaisin päälle.
Potilas söi tänään illalla ekaa kertaa ns. "kunnon ruoan", sain kyytipojaksi antibiootit annettua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti